Inscrierile la cursul gratuit de reporter continua pana la 30 mai

Postat la 11 mai 2011 21 afişări

Mediafax, in parteneriat cu Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, continua pana la 30 mai inscrierea la cursul gratuit pentru dezvoltarea competentelor profesionale in ocupatia de reporter, precum si asistenta in demararea unei activitati independente in domeniul media, din cadrul programului „Jurnalism cetatenesc sansa pentru ocupare".

Cursul se adreseaza somerilor de lunga durata si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. Participantii vor putea dobandi competentele necesare in meseria de reporter si, ca atare, vor avea sanse mai mari de a-si gasi un loc de munca. Totodata, participantii vor fi consiliati si vor afla tot ce trebuie sa stie pentru a incepe o activitate independenta in domeniul media. Cursul cu durata de sase zile este autorizat de Consiliul National de Ocupare si Formare Profesionala (CNFPA), institutie in subordinea Ministerului Muncii, se adreseaza persoanelor din Regiunea Bucuresti- Ilfov si ofera sansa obtinerii unei calificari in meseria de reporter. Cursantii care vor absolvi examenul sustinut in fata comisiei CNFPA vor primi un certificat recunoscut pe plan international, in baza caruia vor putea solicita angajarea media sau in orice alt domeniu. Cei care nu vor trece examenul in fata comisiei vor primi, de asemenea, o dovada a participarii lor la formarea profesionala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
reporter,
pregatire,
curs,
inscrieri
/actualitate/inscrierile-la-cursul-gratuit-de-reporter-continua-pana-la-30-mai-8261238
8261238
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.