INS: Românii au construit 39.372 de locuinţe în primele 9 luni, în creştere cu 2.415 unităţi

Postat la 08 decembrie 2017 35 afişări

În perioada ianuarie-septembrie au fost terminate 39.372 de locuinţe, în creştere cu 2.415 unităţi faţă de perioada corespunzătoare a anului precedent, arată datele comunicate vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

INS: Românii au construit 39.372 de locuinţe în primele 9 luni, în creştere cu 2.415 unităţi

Pe medii de rezidenţă, în perioada ianuarie-septembrie, cele mai multe locuinţe au fost date în folosinţă în mediul urban, ca pondere reprezentând 57,8% din total.

Repartiţia pe surse de finanţare a locuinţelor terminate relevă faptul că, în perioada ianuarie-septembrie, faţă de perioada corespunzătoare a anului precedent, a crescut atât numărul locuinţelor realizate din fonduri private, cu 1.683, cât şi numărul locuinţelor realizate din fonduri publice - cu 732 de unităţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.