ING Bank Romania lanseaza doua noi servicii pentru companiile mici

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 03 martie 2011 381 afişări

ING Bank Romania a lansat un pachet dedicat de servicii pentru intreprinderile mici (cu cifra de afaceri de pana la 2 milioane de euro), care include posibilitatea de instalare a unui terminal pentru POS si plata cu bilete la ordin sau cecuri.

"Dupa ce anul trecut am lansat liniile de credit ipotecar si imobiliar pentru IMM-uri, anul acesta oferim doua servicii de plati utile in activitatea curenta a clientilor nostri", afirma Bernd Vinke, manager de vanzari pentru intreprinderi mici in cadrul ING Bank Romania.

POS-ul oferit de ING Bank functioneaza prin conexiune GPRS si permite efectiarea platilor atat in lei, cat si in euro. Aparatul se instaleaza gratuit si nu are costuri de utilizare. Singura taxa platita de comerciant este de 1,7% din valoarea tranzactiei.

Intrucat plata cumparaturilor cu cardul este in continua crestere, folosirea POS-ului le poate aduce comerciantilor dezvoltarea oportunitatilor de vanzare, explica oficialii bancii. Comerciantii care aleg sa-si instaleze POS beneficiaza si de un serviciu de call-center dedicat, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii.

Cel de-a doilea serviciu nou oferit de ING Bank intreprinderior mici este plata prin biletele la ordin si cecuri, ce pot fi folosite atunci cand se doreste amanarea sau garantarea unei plati, cresterea lichiditatii sau o siguranta mai mare la incasarea banilor.

Pentru a beneficia de cele doua servicii nou lansate, companiile mici trebuie sa fie clientii pachetului ING Profesional. Acest pachet contine contul curent ING Cont'Rol, cardul Manager dedicat administratorilor firmei si serviciul de internet banking ING Home'Bank.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ing-bank-romania-lanseaza-doua-noi-servicii-pentru-companiile-mici-8026523
8026523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.