INCREDIBIL! Un primar şi-a acordat SINGUR titlul de CETĂŢEAN de onoare. I-au dat şi LACRIMILE. Gestul edilului a stârnit AMUZAMENTUL tuturor

Postat la 25 iulie 2018 367 afişări

Primarul comunei Pietroşiţa, din Dâmboviţa, Ion Leonard Dicu, a devenit cetăţean de onoare al localităţii pe care o conduce, titlul aducându-i acces gratuit la manifestări culturale. Odată cu primarul, au mai fost onoraţi şi vicepreşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu şi tenorul Florin Georgescu.

INCREDIBIL! Un primar şi-a acordat SINGUR titlul de CETĂŢEAN de onoare. I-au dat şi LACRIMILE. Gestul edilului a stârnit AMUZAMENTUL tuturor

Primarul comunei Pietroşiţa, Ion Leonard Dicu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că hotărârea de Consiliu Local prin care a devenit cetăţean de onoare a fost votată în unanimitate încă din luna aprilie, iar titlul l-a primit în weekend, când a avut loc festivalul comunei, după o întrerupere de cinci ani.

„Fiind în an Centenar, ne-am gândit să organizăm Zilele comunei. Şi locuitorii şi-au dorit acest lucru. Iar cu această ocazie au fost acordare şi acestei titluri de cetăţeni de onoare. Am 15 ani de când sunt primar. Sunt la al cincilea mandat. (Titlul de cetăţean de onoare - n.r.) e ca o recunoştinţă onorifică. Nu am nicio facilitatate, doar acces gratuit la manifestări cultural artistice. Domnul viceprimar a întocmit referatul, iar în aprilie Consiliul Local a aprobat în unanimitate. Este onorific totul. Este o recunoştinţă pentru ce am făcut pentru această comună. Am adus multe investiţii”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Ion Leonard Dicu.

Întrebat dacă a avut emoţii când a primit titlul de cetăţean de onoare, primarul a răspuns că a fost „copleşit”, deoarece „odată eşti cetăţean de onoare”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.