Incredibil: "regii" de partid din PSD au pus mâna şi pe cel mai frumos eveniment al oamenilor obişnuiţi

Postat la 09 mai 2018 184 afişări

Craiova ”fierbe” în aceste zile şi nu pentru fotbal, ci pentru handbal. Vineri, echipa locală SCM dispută manşa retur cu Kristiansand (Norvegia), contând pentru finala Cupei EHF. Echipa pregătită de Bogdan Burcea are de refăcut un handicap de patru goluri după primele 60 de minute dipsutate în Norvegia (scor 22-26) şi ”toată” Craiova vrea să asiste la un posibil succes de poveste.

Incredibil: "regii" de partid din PSD au pus mâna şi pe cel mai frumos eveniment al oamenilor obişnuiţi

Marţi s-au pus în vânzare biletele la această finală şi, bineînţeles, casele au fost luate cu asalt. Au fost oameni care s-au aşezat la rând încă de azi-noapte. La ora deschiderii caselor de bilete, la coadă erau deja câteva sute bune de oameni şi bineînţeles că au apărut şi momentele tensionate, obişnuite pentru astfel de situaţii.

Fiecare persoană a avut dreptul la maximum două bilete, motiv de supărare pentru cei care au fost în faţă. Frustrarea a fost mare în momentul în care s-a anunţat că nu mai sunt bilete. Mulţi oameni au rămas cu ”ochii în soare”. La vânzare au fost scoase doar câteva sute de bilete, în condiţiile în care capacitatea sălii este de 4.000 de locuri. Surse ProSport susţin că multe bilete s-au distribuite la regii de partid din localitate!

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni,
partid,
eveniment,
psd,
craiova,
norvegia,
bilete,
finala,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.