Increderea in Berlusconi, la cel mai scazut nivel

Postat la 18 aprilie 2011 5 afişări

Cota de incredere in Silvio Berlusconi, care face obiectul mai multor procese si nu mai este la fel de puternic pe plan international, a ajuns la cel mai scazut nivel de pana in prezent, de 31 la suta, potrivit unui sondaj publicat luni de Institutul IPR.

In aprilie, 31 la suta dintre italieni afirma ca au "foarte multa" sau "destula" incredere in premier, fata de 33 la suta in martie si 40 la suta in decembrie, in timp ce procentul celor care au "putina" sau nu au "deloc" incredere a trecut la 58 la suta, fata de 55 la suta in martie, potrivit unui sondaj efectuat in perioada 14-16 aprilie, pe un esantion de 1.000 de persoane, pentru cotidianul La Repubblica (stanga). "Sondajul din aprilie arata un scenariu (...) in care Guvernul si partidele care il sustin (...) apar sub presiune, din cauza cazurilor aflate in centrul bataliei politice din ultimele saptamani, ca (situatia din) Libia sau gestionarea refugiatilor tunisieni", scrie institutul, care efectueaza aceste sondaje in fiecare luna, de la revenirea lui Berlusconi la putere, in aprilie 2008.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
berlusconi,
mandat,
incredere,
sondaje
/actualitate/increderea-in-berlusconi-la-cel-mai-scazut-nivel-8168854
8168854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.