INCIDENTUL OZN de la Roswell, marcat de GOOGLE printr-un logo special

Postat la 08 iulie 2013 47 afişări

GOOGLE marchează luni cea de-a 66-a aniversare a incidentului OZN de la Roswell, când se presupune că un OZN s-a prăbuşit în statul New Mexico.

INCIDENTUL OZN de la Roswell, marcat de GOOGLE printr-un logo special

 Noul logo al GOOGLE - reprezentat sub forma unui joc animat - este unul interactiv şi prezintă un extraterestru care aterizează pe Pământ într-un OZN. Extraterestrul poate fi direcţionat cu ajutorul cursorului prin ferma de la Roswell pentru a recupera părţile care îi compun OZN-ul. După ce recuperează elementele componente ale OZN-ului, extraterestrul părăseşte Pământul.

Pe 8 iulie 1947, Roswell Army Air Field, biroul de informaţii publice din Roswell, a emis un comunicat de presă în care a precizat că personalul din compania 509th Bomb Group a recuperat o farfurie zburătoare prăbuşită în apropiere de o fermă din Roswell, ceea ce a mărit interesul presei pentru acest subiect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/incidentul-ozn-de-la-roswell-marcat-de-google-printr-un-logo-special-11108349
11108349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.