Incidente violente la Nantes după ce un şofer a fost împuşcat mortal de un poliţist

Postat la 04 iulie 2018 55 afişări

Zeci protestatari s-au confruntat, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, la Nantes, cu forţele de ordine, după ce un tânăr şofer, care încerca să evite un punct de control, a fost împuşcat mortal de un poliţist, informează site-ul cotidianului The Guardian.

Incidente violente la Nantes după ce un şofer a fost împuşcat mortal de un poliţist

Protestatarii au incendiat mai multe vehicule şi clădiri şi au aruncat cocktailuri Molotov spre forţele de ordine. Manifestaţia violenţă s-a încheiat în primele ore ale zilei de miercuri, după ce autorităţile au trimis întăriri.

Jean-Christophe Bertrand, şeful poliţiei din Nantes, a declarat că un tânăr de 22 de ani a fost împuşcat mortal de un ofiţer în seara zilei de marţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.