Incidente din cauza vântului: Un copac a căzut peste opt maşini pe Şoseaua Ştefan cel Mare. Trei stâlpi de electricitate au căzut pe o stradă din Sectorul 5

Postat la 18 ianuarie 2013 13 afişări

Copacul care a căzut, vineri dimineaţă, pe Şoseaua Ştefan cel Mare a avariat şase maşini aflate în mers şi două parcate, traficul în zona Spitalului Colentina, pe sensul spre Dorobanţi, fiind deviat, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, copacul a căzut din curtea Spitalului Colentina, peste şase maşini aflate în trafic pe sensul spre Calea Dorobanţi, alte două maşini parcate fiind avariate.

La faţa locului sunt poliţişti de la Rutieră, care deviază traficul spre Calea Dorobanţi pe linia de tramvai, a precizat Ioana Stancu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că la faţa locului intervin două echipaje, cu drujbe, pentru îndepărtarea copacului căzut pe maşini.

Daniel Vasile a precizat că în urma incidentului de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, din zona Spitalului Colentina, nu au fost înregistrate victime.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Şoseaua Ştefan cel Mare,
vant,
pom,
masini
/actualitate/incidente-din-cauza-vantului-un-copac-a-cazut-peste-opt-masini-pe-soseaua-stefan-cel-mare-trei-stalpi-de-electricitate-au-cazut-pe-o-strada-din-sectorul-5-10486559
10486559
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.