Incident şocant într-un magazin IKEA: Un copil a găsit un pistol pe o canapea şi a tras cu el. Cum a ajuns arma în magazin

Postat la 27 iunie 2018 3166 afişări

Incident şocant într-un magazin IKEA: Un copil a găsit un pistol pe o canapea şi a tras cu el. Cum a ajuns arma în magazin

Poliţia investighează un incident bizar ce a avut loc în cadrul magaznului IKEA din Fishers, Indiana, unde un copil a tras cu o armă pe care a găsit-o pe una dintre canapelele din showroom, potrivit Fortune.

Arma a căzut din buzunarul unui alt client IKEA fără ca acesta să îşi dea seama atunci când el s-a aşezat pe acea canapea în aceeaşi zi, scrie CNN.

Copilul, a cărui vârstă este de şase ani, potrivit The Independent, a tras un singur foc de armă de pe urma căruia nimeni nu a fost rănit.

IKEA a transmis în cadrul unei declaraţii că, la nivel de companie, situaţia este luată în serios şi că deja are în vigoare o politică ce interzice armele de foc.

În statul american Indiana cetăţenii au nevoie de un permis port-armă pentru a deţine un pistol. Nu este clar încă dacă respectivul proprietar de armă avea un astfel de permis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ikea,
magazin,
bizar,
incident,
clienti,
pistol,
sua,
uitare,
arma,
indiana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.