Încetarea mandatului conducerii ICR, aprobată marţi în plenul Senatului

Postat la 18 iunie 2013 48 afişări

Plenul Senatului a adoptat marţi proiectul de hotărâre privind încetarea mandatelor preşedintelui Institutului Cultural Român (ICR) Andrei Marga şi al vicepreşedintelui Horia Gârbea ca urmare a demisiilor acestora, dar şi revocarea lui Vladimir Simon din funcţia de vicepreşedinte al ICR.

Încetarea mandatului conducerii ICR, aprobată marţi în plenul Senatului

Plenul forului a adoptat, în şedinţa de marţi, proiectul de hotărâre al comisiilor pentru cultură şi politică externă din Senat privind încetarea mandatelor preşedintelui ICR, Andrei Marga, şi al lui Horia Gârbea, vicepreşedintele instituţiei, ca urmare a demisiilor acestora, cu 83 de voturi "pentru", 1 vot "împotrivă" şi 12 abţineri, respectiv 87 de voturi "pentru", niciun vot "împotrivă" şi patru abţineri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/incetarea-mandatului-conducerii-icr-aprobata-marti-in-plenul-senatului-10980378
10980378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.