Incepe constructia hidrocentralei de un miliard de euro din Cluj. Cand se finalizeaza investitia

Postat la 15 martie 2011 36 afişări

CJ Cluj a dat aviz favorabil proiectului de constructie a unei hidrocentrale care va costa aproximativ un miliard de euro, fara TVA. Proiectul face parte din strategia de dezvoltare a sectorului energetic al Ministerului Economiei si ar trebui sa fie finalizat pana in 2018.

Hidrocentrala de la Tarnita-Lapusesti, un proiect al Ministerului Economiei in valoare de 1,029 de miliarde de euro, fara TVA, a primit avizul prealabil privind oportunitatea intocmirii documentatiei, din partea Consiliului Judetean Cluj. "Este un prim inceput in ceea ce priveste atributiile noastre ca si autoritate judeteana. Este primul pas - planul urbanistic zonal, planul urbanistic de detaliu si certificarea urbanistica. Noi suntem obligati, ca autoritate judeteana, sa facem tot ce tine de partea urbanistica si de partea de colaborare cu autoritatea locala, urmand ca finantarea sa o gestioneze Ministerul Economiei, prin Hidroelectrica", a declarat pentru gandul presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
constructie,
hidrocentrala,
investitie,
cluj
/actualitate/incepe-constructia-hidrocentralei-de-un-miliard-de-euro-din-cluj-cand-se-finalizeaza-investitia-8062050
8062050
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.