Incendiu uriaş într-o zonă comercială din nordul Capitalei

Autor: Petru Mazilu Postat la 30 mai 2022 72 afişări

Incendiu uriaş într-o zonă comercială din nordul Capitalei

Un incendiu uriaş a izbucnit luni într-o zonă din nordul oraşului Bucureşti. Foarte mult fum negru se ridică deasupra unei clădirii, iar pompierii intervin la faţa locului cu mai multe echipaje.

Incendiul a izbucnit pe acoperişul unei clădiri de pe Şoseaua Bucureşti Nord din Sectorul 2. Este vorba despre un bloc în construcţie şi informaţiile preliminare arată că ard produse utilizate pentru termoizolaţia clădirii

La faţa locului acţionează şase autospeciale, două autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Voluntari, o echipă de descarcerare, autoscara şi un echipaj SMURD.

Pompierii au localizat incendiul, reuşind să oprească flăcările care se puteau extinde la clădirile învecinate. În zonă se află un mare centru comercial.

Pompierii au anunţat că nu sunt persoane rănite şi că a fost afectată o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
pipera,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.