INCENDIU PUTERNIC în Centrul Vechi al Capitalei

Postat la 03 mai 2013 20 afişări

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, într-un imobil din Centrul Vechi al Capitalei, cinci persoane având nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri care au evacuat locatarii clădirii şi au intervenit pentru stingerea focului.

INCENDIU PUTERNIC în Centrul Vechi al Capitalei

 Incendiul izbucnit vineri dimineaţă într-un imobil din Centrul Vechi al Capitalei a fost stins, o femeie suferind arsuri uşoare, iar alte trei persoane fiind intoxicate cu fum, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, incendiul a izbucnit la etajul al patrulea al unui imobil situat pe strada Blănari din Centrul Vechi al Capitalei

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/incendiu-puternic-in-centrul-vechi-al-capitalei-10838117
10838117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.