Inca un ostatic britanic

Postat la 30 martie 2006 9 afişări

Decizia guvernului lui Tony Blair de a suplimenta trupele britanice din regiunea Bagdadului a avut un efect imediat: insurgentii au luat-o ostatica pe directoarea organizatiei umanitare CARE din Irak, Margaret Hassan

Decizia guvernului lui Tony Blair de a suplimenta trupele britanice din regiunea Bagdadului a avut un efect imediat: insurgentii au luat-o ostatica pe directoarea organizatiei umanitare CARE din Irak, Margaret Hassan (foto), o englezoaica maritata cu un irakian si care a lucrat in aceasta tara timp de peste 30 de ani. Postul de televiziune Al-Jazeera a prezentat o inregistrare cu Margaret Hassan, in care aceasta il implora pe Tony Blair sa nu transfere trupe britanice in regiunea Bagdad. Guvernul de la Londra a acceptat cererea Statelor Unite de a transfera 850 de militari britanici din sudul Irakului in "triunghiul sunit", regiune controlata de trupele americane. In prezent, in Irak sunt circa 8.500 de militari britanici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/inca-un-ostatic-britanic-2510824
2510824
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.