Inca un bebelus ranit in incendiul de la Giulesti a murit. Numarul nou-nascutilor decedati a ajuns la 5

Postat la 19 august 2010 16 afişări

Inca un bebelus ranit in incendiul care a avut loc, luni seara, la maternitatea Giulesti din Capitala a murit, in noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu", ridicand astfel numarul deceselor la cinci.

Purtatorul de cuvant al Spitalului, Raluca Alexandrescu, a declarat pentru MEDIAFAX ca este vorba despre un bebelus aflat in stare foarte grava si care era intubat.

"Este unul dintre bebelusii cu arsuri pe mai mult de 70 la suta din suprafata corpului si arsuri de cai respiratorii si care mai suferise un stop cardio-respirator in urma cu doua zile", a mai declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii "Grigore Alexandrescu".

Primii trei bebelusi au murit, luni seara, in timpul incendiului si exploziei de la Giulesti, avand probleme cardiorespiratorii, iar altul a decedat marti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
maternitate,
Giulesti,
incendiu,
victime
/actualitate/inca-un-bebelus-ranit-in-incendiul-de-la-giulesti-a-murit-numarul-nou-nascutilor-decedati-a-ajuns-la-5-6957768
6957768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.