Încă patru români au murit din cauza coronavirusului. Bilanţ actualizat: 310 cazuri

Autor: Laura Buciu Postat la 12 aprilie 2020 146 afişări

Încă patru români au murit din cauza coronavirusului. Bilanţ actualizat: 310 cazuri

Un număr de 310 români au murit, până duminică seara, din cauza coronavirusului. Alte patru decese au fost anunţate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Un bărbat de 52 de ani din judeţul Arad, internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Secţia de Nefrologie în data de 30 martie, pentru hemodializă, a murit în 12 martie. Comorbidităţi: boală renală cronică Std IV - hemodializă, ciroză hepatică cu virus hepatitic C, anemie secundară.

Un bărbat de 66 de ani din judeţul Hunedoara, internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva - Secţia de Oncologie din 26 februarie pentru tratament, a avut contact cu cazuri confirmate. I s-au recoltat pentru COVID-19 în data de 27 martie, rezultatul pozitiv a venit în data de 3 aprilie, iar bărbatul a murit în 12 aprilie. Comorbidităţi: neoplasm bronhopulmonar.

Un bărbat de 69 ani din judeţul Arad, internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, la Boli Infecţioase cu diagnosticul de bronhopneumonie, a murit în 10 aprilie. Comorbidităţi: cardiomiopatie ischemică, diabet zaharat tip II, HTA, icter mechanic.

O femeie de 66 ani din judeţul Dâmboviţa, care face parte din focarul de la clinica de dializă din Bucureşti, a fost internată în data de 27 martie la Spitalul Clinic Carol Davila-ATI. I s-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 25 martie. Rezultatul pozitiv a venit în data de 27 martie, iar femeia a murit în data de 12 aprilie. Comorbidităţi: insuficienţă renală cronică - în hemodializă, ciroză cu virus hepatitic C, diabet zaharat insulinodependent, AVC.

În România, de la începutul pandemiei, au murit 310 persoane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
bilanţ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.