Încă o ţară introduce restricţii de călătorie pentru România şi încadrează ţara noastră în „zona roşie” COVID-19

Postat la 27 august 2020 340 afişări

Încă o ţară introduce restricţii de călătorie pentru România şi încadrează ţara noastră în „zona roşie” COVID-19

Pe teritoriul României, au fost confirmate 81.646 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19) 3.421 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat. 502 persoane sunt internate la ATI

Belgia a încadrat România în „zona roşie” COVID-19. Conform noilor măsuri, transmise de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), de miercuri întreg teritoriul României a fost încadrat în zona roşie de către Regatul Belgiei.

Astfel, toate persoanele care sosesc în Belgia din orice regiune a României trebuie să intre în autoizolare şi să facă test molecular PCR pentru depistarea infecţiei cu COVID-19, după sosirea în această ţară.

Suedia a retras miercuri restricţiile de călătorie în cazul persoanelor care doresc să viziteze fără motive întemeiate Olanda, Bulgaria şi România, arată Reuters.

În acelaşi context al pandemiei de COVID-19, Suedia a retras anterior şi restricţiile privind călătoriile neesenţiale în Andorra, Belgia, Danemarca, Franţa, Grecia, Islanda, Italia, Croaţia, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Elveţia, Spania, Cehia, Germania, Ungaria, Vatican şi Austria.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incadrare,
restrictii,
calatorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.