Încă 5 români morţi din cauza coronavirusului. Între ei, şoferul unei ambulanţe private din Capitală

Postat la 14 aprilie 2020 288 afişări

Încă 5 români morţi din cauza coronavirusului. Între ei, şoferul unei ambulanţe private din Capitală

Încă cinci români au murit din cauza coronavirusului în România, bilanţul ajungând la 351 de decese. Între cei decedaţi este şi un bărbat de 53 de ani, şofer al unei ambulanţe private care transporta pacienţi la dializă

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), un bărbat de 57 de ani, din judeţul Vâlcea, internat în 12 aprilie în Secţia de cardiologie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, a murit în 14 aprilie. Acesta suferea de diabet zaharat insulino-dependent; sechele post-infarct), dislipidemie severă, obezitate.

Un bărbat de 70 ani din judeţul Suceava, internat în perioada 21-23 martie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, Secţia Neurologie, a murit în 13 aprilie. Afecţiuni pre-existente: AVC ischiemic, hemipareză stânga, HTA std III netratată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
cauza,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.