În timp ce majoritatea tinerilor de 19 ani se chinuie prin cămine această tânăra şi-a cumpărat a treia casa pe care a dat 4,5 milioane de dolari

Postat la 28 februarie 2018 540 afişări

Cei mai mulţi adolescenţi de 19 ani trăiasc în cămine studenţeşti sau împreună cu părinţii. O tânără iese însă din acest tipar, având deja trei case pe numele ei.

În timp ce majoritatea tinerilor de 19 ani se chinuie prin cămine această tânăra şi-a cumpărat a treia casa pe care a dat 4,5 milioane de dolari

Kylie Jenner, vedeta serialului Keeping up with the Kardashians, a cheltuit 4,5 milioane de dolari pe o proprietate cu 4 camere şi 4 băi pe care vrea să o folosească drept sediu pentru afacerea sa cu produse de machiaj.

Este a doua casă deţinută în Los Angeles de Jenner, fiind situată în cartierul exclusivist Hidden Hills.

Sora sa mai mare, Kendall Jenner, a cheltuit recent 6,5 milioane de dolari pe o vilă din Hollywood, deţinută anterior de actorii Emily Blunt şi John Krasinski.

Povestea familiei Kardashian si a succesului fulminant de care se bucura astazi a inceput cu un clip video pornografic dintre Kim si un fost prieten, rapperul Ray J., pe care Kris Jenner l-a vandut distribuitorului Vivid Entertainment. In februarie 2007, fiica ei i-a povestit despre inregistrare si, cum Jenner incerca inca de atunci sa faca viata familiei ei subiectul unui reality show, decizia de a vinde continutul a fost destul de rapida. "Initial mi-am zis ca nu vom mai avea nicio sansa sa ajungem vedetele unui reality show", spune Jenner, care este de altfel si managerul familiei Kardashian, avand un comision de 10% din incasarile familiei.

Totul risca sa se transforme intr-un scandal de proportii din care familia ar fi iesit cu siguranta cu imaginea sifonata, dar Jenner, care sustine ca n-a vazut niciodata continutul inregistrarii, a angajat un expert in comunicare, in incercarea de a indulci situatia. "Rolul meu era sa transform acum cele 15 minute de faima ale fiicei mele in 30", mai spune managerul familiei Kadashian. Intr-un final, inregistrarea a fost cumparata de Vivid Entertainment pentru 5 milioane de dolari si a devenit in scurta vreme cel mai bine vandut DVD din ultimii zece ani.

Surorile Kardashian, care au lansat deja si o autobiografie numita Kardashian Konfidential, au aparut de atunci in neumarate reclame pentru orice fel de produse, de la incaltari, la hartie igienica sau pastile pentru slabit. In plan este si lansarea unui magazin cu produse imprimate cu imagini cu celebritati in cadrul hotelului Mirage din Las Vegas. Fratele lor Robert (23 de ani) a ramas insa mai in umbra in lumea showbiz-ului. "Vom imprima o fotografie a lui Kim pe un prosop de plaja", exemplifica Jenner.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kardashian,
vila,
bani,
adolescenta,
case

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.