In copilarie era bătută la şcoală pentru ca era "inaltă şi urâtă", insă a ajuns finalistă la Miss Rusia - GALERIE FOTO

Postat la 01 aprilie 2017 4190 afişări

O fosta concurenta la Miss Rusia, fotomodelul Anastasia Reshetova, a povestit ca in copilarie era batuta la scoala de colegi pentru ca era "urata" si "inalta", relateaza The Sun.

In varsta de 20 de ani, Anastasia Reshetova a participat in 2014 la Miss Rusia unde a iesit pe locul 2. Anastasia le-a marturisit fanilor ei ca in adolescenta era adesea batuta la scoala de colegi.

 

"Am ajuns o data acasa plina de vanatai. Le-am acoperit cu fond de ten, mi-am pus o gluga in cap si n-am spus la nimeni. Colegii ma bateau pentru ca spuneau ei eram urata si prea inalta", a povestit ea. Anastasia nu le-a spus parintilor prin ce a trecut pentru ca era prea "umilitor".

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.