În ce investesc oamenii smart pe timp de criză: device-uri utile, dotate cu tehnologie de vârf, pentru toate buzunarele şi activităţile

Postat la 05 iunie 2020 1313 afişări

Articol cu conţinut publicitar

Pentru că a început criza şi bugetele sunt mai mici, dar şi pentru că meriţi în continuare tehnologie de vârf pentru nevoile tale, HUAWEI a lansat noile smartphone-uri din Seria Y, precum şi noua tabletă MatePad T8, la preţuri de invidiat.

Cameră triplă şi baterie de 5000mAh pentru Huawei Y6p

Cu un preţ care pleacă de la 599 lei, valabil până pe data de 28 iunie, modelul Huawei Y6p aduce pentru români o cameră triplă, cu o cameră principală de 13 MP, care le permite utilizatorilor să surprindă detalii inedite.

Mai mult, pentru că ştim că un spaţiu de stocare generos nu este suficient, întrucât tu vrei să te plimbi şi să fotografiezi momentele tale preferate de dimineaţă până seara, HUAWEI a dotat modelul Y6p cu o baterie mare de 5000mAh.

Cu o singură încărcare, Huawei Y6p poate oferi până la 32 de ore de redare video, în timp ce încărcarea inversă transformă smartphone-ul într-un powerbank de mare capacitate, permiţând utilizatorilor să profite din plin de bateria masivă pentru a încărca alte dispozitive, chiar şi atunci când este utilizată ca stocare externă pentru un alt smartphone.

Pentru o experienţă unică de vizionare a videoclipurilor preferate, modelul Y6p vine cu un ecran Dewdrop de 6,3 inci. Smartphone-ul este disponibil în trei finisaje specifice: Midnight Black, Phantom Purple şi Emerald Green.

Dotat cu un procesor octa-core, 3/4 GB RAM şi stocare internă de 64 GB, modelul Huawei Y6p funcţionează în baza sistemului de operare EMUI 10.1.

Huawei Y5p, pentru bugete mici şi ambiţii mari

Dacă Y6p este un telefon pentru toate buzunarele cu un preţ de precomandă care pleacă de la 599 lei, modelul Y5p se adresează unei plaje şi mai ample de clienţi, plecând de la un preţ rar întâlnit printre smartphone-uri performante, de doar 399 lei, valabil până la finalul lunii iunie.

Pentru că eşti tânăr şi vrei să îţi schimbi mereu telefonul, pentru a te asigura că ai acces în cel mai bun mod la conţinuturile tale preferate, la platformele de Social Media, dar mai ales la conţinut video, Huawei Y5p poate fi o alegere interesantă.

Mai mult, pentru că eşti mereu atent la costuri şi cauţi cel mai bun raport preţ-specificaţii, dar nu vrei să faci rabat la calitate, modelul Y5p cu spaţiu de stocare de 32 GB şi o baterie de 3020mAh este pregătit să ajungă la tine.

Pe lângă bateria ce poate suporta până la 17 ore de redare video continuă sau 13 ore de navigare pe internet pe 4G, noul model din Seria Y este alimentat de un procesor octa-core, ce îi permite să gestioneze sarcinile obişnuite cu o eficienţă sporită.

Pentru o experienţă vizuală fără precedent, Huawei Y5p este echipat cu un incredibil ecran FullView de 5,45 inci. Totuşi, designul Arc îi permite telefonului să fie foarte compact.

În timp ce camera de pe spate de 8MP include o diafragmă f / 2.0 pentru aport de lumină îmbunătăţit şi generare de fotografii de calitate, pe partea frontală te aşteaptă o cameră selfie de 5MP, pentru a împărtăşi fotografii reuşite cu prietenii prin aplicaţiile tale preferate.

Huawei MatePad T8, noul tău amic inteligent de studii şi joacă

Odată cu noua Serie Y, HUAWEI a lansat pe piaţa din România şi o nouă tabletă, perfectă pentru o perioadă în care copiii au nevoie de astfel de dispozitive, fie pentru divertisment, fie pentru studii.

Astfel, MatePad T8 este disponibilă, până la finalul lunii iunie, cu un discount de 200 lei, ca parte a campaniei Family Week. După perioada promoţională, preţurile recomandate sunt de 649 lei pentru MatePad T8 Wi-Fi, respectiv 749 lei pentru versiunea LTE.

Perfect gândit pentru un portofel aflat în criză, modelul MatePad T8 integrează un procesor octa-core puternic şi o baterie de înaltă capacitate de 5100mAh, pentru că ştim că vrei să funcţioneze bine şi pentru un timp îndelungat.

Chipset-ul avansat funcţionează în tandem cu bateria pentru a oferi până la 12 ore de redare continuă video locală sau până la 600 de ore de standby cu ecranul oprit

Sistemul de operare al tabletei este EMUI10, care vine cu o serie de funcţii inteligente precum layout-uri de revistă sau un mod întunecat pentru o experienţă de lectură cât mai autentică. Mai mult, părinţii pot apela la aplicaţia Kids Corner pentru control parental.

Aplicaţia Kids Corner face din MatePad T8 un prieten ideal pentru activităţile de învăţare sau de relaxare ale copiilor, întrucât este concepută pentru a le oferi un mediu sigur. Părinţii pot gestiona cu uşurinţă conţinutul şi aplicaţiile disponibile, cât şi timpul pe care îl petrec cei mici în faţa ecranului.

Huawei AppGallery, locul în care vei găsi toate aplicaţiile tale preferate

Telefoanele Huawei Seria Y şi tableta MatePad T8 dispun de magazinul de aplicaţii Huawei AppGallery preinstalat. În total, App Gallery cuprinde peste 500 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale.

Recent, pe lângă sutele de aplicaţii pe care le foloseşti mereu, încă patru dintre aplicaţiile tale preferate s-au alăturat App Gallery. Acum, poţi comanda mâncare prin FoodPanda ori Jerry’s Pizza, iar până ajunge la uşa ta îţi poţi plăti facturile la energie electrică prin aplicaţia MyEnel. În plus, te poţi bucura de curse accesibile atunci când ai nevoie să te deplasezi, cu ajutorul aplicaţiei Bolt, care s-a alăturat recent magazinului virtual.

Pe lângă aceste noutăţi, App Gallery cuprinde deja aplicaţii importante din zona de banking, precum Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24Pay, aplicaţii de shopping precum Olx.ro, Elefant.ro, Lajumate.ro, dar şi aplicaţii utilitare precum eJobs, BitDefender, Star Taxi sau 7Card.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutăţile din AppGallery, puteţi vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicaţii internaţional al HUAWEI.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
criza,
tehnologie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.