În ce fel vor fi utilizate dronele de către companiile de consultanţă şi audit

Postat la 19 iunie 2017 49 afişări

Ernst&Young (EY) va utiliza dronele în procesul de auditare, în special la inventarierea integrală a unui număr mare de active. Informaţiile se vor transmite automat către platforma de auditare digitală a EY („EY Canvas”).

În ce fel vor fi utilizate dronele de către companiile de consultanţă şi audit

Ernst&Young (EY) a lansat un proiect pilot (proof of concept - POC) aplicabil la nivel global care vizează extinderea utilizării dronelor în cadrul proceselor de inventariere, ca parte a propriilor capabilităţi de auditare digitală. Pentru a îmbunătăţi calitatea auditării, acest proiect pilot extins va folosi o nouă tehnologie pentru creşterea acurateţei şi a frecvenţei colectării de date în procesul de inventariere, se arată într-un comunicat al companiei.

Platforma de tip cloud de monitorizare a activelor, alimentată de o reţea de senzori Internet of Things (IoT) va analiza activele inventariate în timp real prin citirea codurilor de bare/ Quick Response (QR) / rack labels şi transmiterea acestor date direct către EY Canvas – platforma globală de audit digital EY Assurance.

Citeşte continuarea pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.