În ce domeniu ar trebui să te pregăteşti să fii sigur că eşti angajat. Directorii de HR: "Foarte greu găsim oameni..."

Postat la 11 iunie 2015 24097 afişări

În ce domeniu ar trebui să te pregăteşti să fii sigur că eşti angajat. Directorii de HR: "Foarte greu găsim oameni..."

Directorii de resurse umane din sistemul bancar local pregătesc noua generaţie de bancheri într-un context în care acţionarii cer rapid rezultate, iar procesele de selecţie şi de pregătire a angajaţilor se fac mult mai atent.

Profesioniştii din zona de HR din bănci şi-au învăţat lecţiile în criză, încearcă să implementeze programe adaptate noii generaţii, ştiu cum să-şi flexibilizeze şi costurile, dar au rezerve în ceea ce priveşte creşterile salariale ale bancherilor, au spus invitaţii dezbaterii HR Insider organizată ieri în cadrul celei de-a doua zile a ZF Bankers Summit 2015.

În ce domeniu ar trebui să te pregăteşti să fii sigur că eşti angajat

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hr,
angajare,
bancheri
/actualitate/in-ce-domeniu-ar-trebui-sa-te-pregatesti-sa-fii-sigur-ca-esti-angajat-directorii-de-hr-foarte-greu-gasim-oameni-14436394
14436394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.