Impuscaturi intr-o cafenea din Piatra Neamt. O persoana a murit

Postat la 14 noiembrie 2010 48 afişări

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, duminica la pranz, dupa ce un necunoscut a intrat intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt si a tras cu un pistol cu glont inspre acestea. Politia desfasoara actiuni de cautare si prindere a agresorului.

Aurelian Soric, seful Politiei Piatra Neamt, a declarat ca incidentul s-a petrecut, duminica, in jurul pranzului, cand o persoana necunoscuta a intrat intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt si a tras cu un pistol cu glont inspre doua persoane din local, una dintre acestea fiind ranita foarte grav, iar cealalta mai usor.

Potrivit sursei citate, la ora actuala exista un suspect in acest caz , Parchetul Tribunalului Neamt declansand deja investigatii cu privre la imprejurarile in care s-a produs incidentul, sub aspectul comiterii infractiunilor de tentativa de omor si, respectiv, omor, dar si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, cu atat mai mult cu cat din primele date a reiesit ca suspectul ar fi folosit arma in mod ilegal.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/impuscaturi-intr-o-cafenea-din-piatra-neamt-o-persoana-a-murit-7714500
7714500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.