IMPACT Developer & Contractor finalizează a III-a fază de dezvoltare a cartierului Greenfield Băneasa

Autor: Andra Stroe Postat la 08 noiembrie 2019 92 afişări

IMPACT Developer & Contractor finalizează a III-a fază de dezvoltare a cartierului Greenfield Băneasa

IMPACT Developer & Contractor SA (IMP) a finalizat a lll-a fază de dezvoltare a cartierului Greenfield Băneasa, prin livrarea ultimelor 192 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere din totalul de 944 aferente acestei faze. Din 2007 până în prezent, numărul de apartamente livrate în Greenfield depăşeşte 2.500 de unităţi, fiind astfel cel mai mare proiect rezidenţial din sectorul 1 şi unul dintre cele mai mari din Bucureşti.

Lucrările de construcţie ale acestei faze de dezvoltare au început în anul 2016 şi s-au finalizat în 2019. Greenfield, faza a III-a, se întinde pe o suprafaţă de 10 ha şi cuprinde 39 de blocuri cu 944 de apartamente (2, 3 şi 4 camere), cu o suprafaţă construită desfăşurată de 83.000 mp, alături de 1.274 de locuri de parcare supraterane. Valoarea de vânzare a apartamentelor se ridică la 88 milioane de euro. Ansamblul beneficiază de un parc privat - Parcul Platanilor, amenajat pe o suprafaţă de 6.000 mp, împărţită în zone verzi, locuri de joacă, teren de sport multifuncţional, zonă de fitness şi zonă de recreere.

Preţurile apartamentelor livrate în această fază pornesc de la 71.500 Euro + TVA pentru un apartament cu 2 camere (64  mp), 94.600 Euro + TVA pentru un apartament cu 3 camere (94 mp) şi de la 112.500 Euro + TVA pentru apartamentele cu 4 camere (124 mp). Suprafaţa totală pe care se va întinde cartierul Greenfield, a cărui finalizare este prevăzută pentru 2028, este de 60 de ha. Cele trei faze încheiate până acum, dezvoltate în perioada 2007 – 2019, însumează 2.548 apartamente locuite în prezent de peste 5.000 de locuitori, reprezentând cea mai mare comunitate din sectorul 1 al Capitalei.

Dezvoltatorul Impact a iniţiat demersurile pentru începerea lucrărilor de construcţie a fazelor Greenfield IV (care va cuprinde circa 1.900 de apartamente) şi Greenfield V (cu peste 2.400 de apartamente). Greenfield IV va include o zonă comercială şi de relaxare - Greenfield Plaza, cu o suprafaţă de 10.400 mp, care va oferi rezidenţilor, chiar lângă casă, toate acele facilităţi necesare pentru o viaţă urbană de calitate: un strip mall, o zonă office, o zonă de SPA şi sală de sport. De asemenea,din planurile de dezvoltare a proiectului rezidenţial fac parte şi construirea unei şcoli şi a unei grădiniţe de stat publice, precum şi o cale de acces alternativă care să lege cartierul Greenfield de Bucureşti, integrarea în sistemul public de transport, astfel încât accesul către Capitală să fie îmbunătăţit.    

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apartamente,
dezvoltare,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.