Immofinanz: Investitorii imobiliari sunt mai prezenţi în România

Autor: Cristina Cuncea Postat la 25 mai 2014 38 afişări

Investitorii imobiliari au început să vină în România, însă nu-şi deschid încă portofelele, a declarat Dietmar Reidl, director operaţional Immofinanz Group, în schimb consultanţii imobiliari apreciază că în următoarele luni vor avea loc tranzacţii pe piaţa locală.

Immofinanz: Investitorii imobiliari sunt mai prezenţi în România

"În Praga, cererea de birouri a scăzut, dar cu toate acestea au avut loc tranzacţii cu spaţii de birouri, ceea ce arată că nu întotdeauna încrederea şi percepţia despre piaţă reflectă situaţia reală. Ne aşteptăm să vină investitori şi în România. Cred că au început să-şi arate faţa, însă nu îşi deschid încă portofelele, aşteaptă să vadă dacă piaţa a ajuns la nivelul cel mai de jos", a spus Reidl.

În opinia sa, Bucureştiul este ocolit de investitori deoarece piaţa locală a fost "supraîncălzită", iar în criză chiriile au scăzut foarte mult, spre comparaţie cu Polonia sau Cehia, unde nu au fost corecţii atât de dramatice.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/immofinanz-investitorii-imobiliari-sunt-mai-prezenti-in-romania-12648918
12648918
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.