Imagini virale din Haţeg. Cum a fost „reparată” o conductă de apă ce era plină de fisuri

Postat la 10 februarie 2020 235 afişări

O fotografie postată de un localnic din Haţeg, judeţul Hunedoara a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale. În poză se vede cum găurile dintr-o conductă de alimentare cu apă au fost astupate cu bucăţi de lemne.

Imagini virale din Haţeg. Cum a fost „reparată” o conductă de apă ce era plină de fisuri

„Poza asta e reală şi aşa este situaţia!!! În Haţeg, Hunedoara, conducta Apa Prod, ca în telenovele”, a scris cel care a postat fotografia pe Facebook.

 

La scurt timp după ce a fost postată fotografia, reprezentanţii companiei ce furnizează apă în oraşul Haţeg au anunţat că, în perioada următoare, conducta va fi înlocuită.

 

 

Valoarea lucrărilor pentru un tronson de 580 de metri este de 145.000 de euro.

 

„Acea conductă este din anul 1978 şi face parte din aducţiunea Sântămăria Orlea- Haţeg. Tronsonul de conductă, pe o distaţă de 580 metri, urmează să fie înlocuit în perioada următoare”, se arată comunicatul.

 

Compania a mai adăugat că lucrările vor începe în al treilea trimestru al acestui an.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conducta,
hateg,
apa,
imagini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.