Imagini fabuloase de la deschiderea Jocurilor Olimpice – GALERIE FOTO

Autor: Matei Postat la 30 iulie 2012 231 afişări

Jocurile Olimpice au fost deschise şi de această dată de un spectacol grandios, cu scene inspirate din folclorul britanic. Showul excepţional a fost posibil datorită regizorului Danny Boyle, câştigător de Oscar pentru regia filmului “Slumdog Millionaie” şi celor 15, 000 de voluntari care au interpretat diverse roluri în spectacol.

Evenimentul a culminat cu parada atleţilor şi cu aprinderea flăcării care va trona peste Jocurile Olimpice din acest an.

Flacăra olimpică a fost aprinsă între sportivi, de şapte viitoare speranţe ale sportului britanic, după ce a fost adusă în stadion de fostul canotor Steve Redgrave, preluată de la David Beckham.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Imagini,
Jocurilor Olimpice,
deschidere
/actualitate/imagini-fabuloase-de-la-deschiderea-jocurilor-olimpice-galerie-foto-9909762
9909762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.