Imagini dramatice: Cinci persoane, "înghiţite" de asfalt, într-o staţie de autobuz din China - VIDEO

Autor: Mihai Cojocaru Postat la 29 august 2015 654 afişări

O înregistrare video captată de camerele de supraveghere dintr-o staţie de autobuz din China surprinde momentul dramatic în care cinci persoane alunecă într-un crater apărut brusc în asfalt, patru dintre acestea fiind rănite în urma incidentului.

Conform relatărilor din China preluate de presa americană, incidentul s-a produs sâmbătă într-o staţie de autobuz din oraşul Harbin, capitala provinciei chineze Heilongjiang.

Imaginile surprind momentul în care o gaură imensă apare pe neaşteptate în trotuarul din dreptul staţiei de autobuz, „înghiţind” instantaneu trei oameni. Alte două persoane alunecă în crater într-o fracţiune de secundă, iar una dintre ele reuşeşte să se agaţe de o ţeavă aflată sub pământ.

Cele cinci persoane sunt ajutate apoi de trecători să iasă din gaură, a cărei adâncime cobora la circa trei metri, conform presei locale. Patru dintre acestea au suferit răni uşoare, în urma incidentului.

Cauzele exacte care au dus la producerea incidentului nu sunt, deocamdată, cunoscute.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/imagini-dramatice-cinci-persoane-inghitite-de-asfalt-intr-o-statie-de-autobuz-din-china-video-14692761
14692761
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.