Imagini cu o bătrână legată de pat la SJU Ploieşti. Managerul: Sunt împotriva practicilor inumane

Postat la 29 noiembrie 2013 41 afişări

Managerul Spitalului Judeţean Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, face apel către pacienţi să semnaleze şefilor de secţii orice problemă din spital, după ce vineri rudele unei paciente au transmis unui post de televiziune imagini filmate în spital în care apare o bătrână legată cu cârpe de un pat.

Imagini cu o bătrână legată de pat la SJU Ploieşti. Managerul: Sunt împotriva practicilor inumane

 Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Ploieşti a declarat, vineri, că va fi făcută o anchetă internă după ce un post de televiziune a difuzat imagini cu o bătrână legată de pat, imagini care ar fi fost filmate joi în unitatea medicală.

Adrian Strâmbeanu a spus că face un apel public către toţi pacienţii internaţi în spital şi către rudele acestora să anunţe orice neregulă şefilor de secţii şi directorului medical.

"În acest moment sunt în spital aproximativ 1.100 de pacienţi internaţi. Nu am cunoştinţă de starea fiecăruia. Dintotdeauna şi din principiu sunt împotriva unor practici inumane la adresa bolnavilor. Îi rog pe pacienţi şi pe aparţinătorii acestora să anunţe şefilor de secţii şi directorului medical orice neregulă. Cei care au luat decizia de a lega un bolnav de pat trebuie să justifice această decizie şi să răspundă pentru ea. Fiecare trebuie să-şi asume răspunderea pentru ceea ce face", a afirmat Adrian Strâmbeanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/imagini-cu-o-batrana-legata-de-pat-la-sju-ploiesti-managerul-sunt-impotriva-practicilor-inumane-11729987
11729987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.