Ilie Sârbu: Ţara fierbe pe problemele reale, iar noi ne coafăm. Trebuie luată o decizie în USL

Postat la 01 octombrie 2013 54 afişări

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, declară că lipsa de comunicare din USL se vede şi aceasta trebuie recunoscută şi corectată, el apreciind totodată că trebuie luată o decizie, întrucât, lăsând lucrurile să treneze, nimeni nu va câştiga nimic.

Ilie Sârbu: Ţara fierbe pe problemele reale, iar noi ne coafăm. Trebuie luată o decizie în USL

 Senatorul social-democrat a declarat, la RFI, că USL trebuie să recunoască lipsa de comunicare.

"Dacă suntem bărbaţi şi oameni politici responsabili, trebuie s-o recunoaştem, că ea (lipsa de comunicare din USL-n.r.) se vede. Trebuie s-o corectăm. Putem s-o corectăm, bine. Nu? Trebuie să luăm o decizie. Aşa, lăsând lucrurile să treneze, să degenereze, niciunul dintre noi nu va câştiga nimic, toţi vom pierde, pentru că e un proiect care a avut un mare succes, ne-a dus la aproape 70%, vă daţi seama, aproape incredibil pentru România. Şi acum să vii şi să dai oamenilor explicaţii, când ei aşteaptă de la noi rezolvarea problemelor, metroul, agricultură, învăţământ, sănătate, pensii, salarii. Ţara fierbe pe problemele reale, iar noi începem să ne coafăm! Nu ştiu dacă-i bine", a spus el.

Ilie Sârbu recunoaşte că USL nu este un Paradis în clipa de faţă

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ilie-sarbu-tara-fierbe-pe-problemele-reale-iar-noi-ne-coafam-trebuie-luata-o-decizie-in-usl-11429946
11429946
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.