Ilie Năstase A ŞOCAT DIN NOU: ”Una e gravidă şi...!” Ce a declarat fostul tenismen

Postat la 27 aprilie 2017 2675 afişări

Ilie Năstase a tratat cu foarte mare lejeritate conflictul pe care l-a avut ieri la meciul de Fed Cup, când a fost dată afară din arenă deoarece le-ar fi înjurat pe Anne Keothavong Johanna Konta. Întrebat duminică dacă a luat legătura cu cele două sportive, Năstase a răspuns în stilul său.

Ilie Năstase A ŞOCAT DIN NOU: ”Una e gravidă şi...!” Ce a declarat fostul tenismen

Sâmbătă, Ilie Năstase a ţinut prima pagină în publicaţiile din România şi din străinătate. Antenorul echipei de Fed Cupa a României a fost dat afară de pe stadion, în timpul meciului dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta. Năstase a avut o izbucnire după ce arbitrul a oprit meciul, deoarece Konta s-a plâns că un suporter a insultat-o.

Citeşte continuarea pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.