"iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea" - documentar despre cofondatorul Apple, difuzat în ţări din întreaga lume

Postat la 12 octombrie 2011 19 afişări

Documentarul "iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea", gândit ca un omagiu adus cofondatorului Apple, va fi difuzat pe Discovery Channel în peste 210 ţări şi teritorii din întreaga lume, inclusiv în România, potrivit unui comunicat.

Documentarul "iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea" va fi difuzat în premieră în România, pe Discovery Channel, duminică, 30 octombrie, de la ora 22.00. Prezentat de Adam Savage şi Jamie Hyneman, gazdele programului "Vânătorii de mituri", documentarul "iGenius: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea" are o durată de o oră şi include interviuri cu nume de prestigiu din tehnologie, media şi entertainment. Câteva dintre acestea sunt: pionieri ai computerului personal, foşti angajaţi şi directori ai companiei Apple, printre care Lee Felsenstein, membru fondator al Homebrew Computer Club, Daniel Kottke, un prieten care a călătorit prin India împreună cu Jobs şi care ulterior a devenit unul dintre primii angajaţi ai Apple, şi John Draper, un inginer care l-a ajutat pe Jobs să pornească pe acest drum; jurnalişti, autori şi critici care au relatat despre Jobs şi inovaţiile sale, printre care corespondentul NBC Tom Brokaw, Joe Nocera (New York Times), criticul cultural Toure, Bill Werde (Billboard) şi Andrew Serwer (Fortune); oameni de ştiinţă şi profesori, printre care fizicianul Dr. Michio Kaku; muzicieni, regizori şi designeri ale căror domenii de activitate au fost complet schimbate datorită progreselor tehnologice realizate de Jobs. Printre aceştia se numără Stevie Wonder, Pete Wentz, dar şi artişti mai puţin celebri, care recunosc că succesele lor i se datorează lui Jobs şi inovaţiilor lui, ca de exemplu iTunes.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steve jobs,
deces,
reactii,
documentar
/actualitate/igenius-steve-jobs-un-om-care-a-schimbat-lumea-documentar-despre-cofondatorul-apple-difuzat-in-tari-din-intreaga-lume-8859432
8859432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.