Iaht de 12 milioane de lire distrus de un incendiu in timp ce proprietarul lua cina

Postat la 13 mai 2011 13 afişări

Un iaht de 12 milioane de lire sterline a fost distrus de foc, care a izbucnit de la un fulger in Poole Quai din Dorset, in timp ce proprietarul sau lua cina intr-un restaurant situat pe chei.

Vasul de peste 100 de metri numit Sunseeker a fost lovit de flacari care atingeau peste 50 de metri. A fost construit pentru un important om de afaceri mexican, care venise sa il ia in primire.

"Proaspatul proprietar cina la un restaurant aflat pe cealalta parte a docului cand a izbucnit focul. A mers afara si s-a uitat cum vasul sau arde si nu a putut face nimic", a declarat un purtator de cuvant care se ocupa de docul Poole din Poole Quai.

Sunseeker este unul din cele mai faimoase yachturi din lume, iar ista de cumparatori in asteptare este foarte mare.

Sursa: dailymail.co.uk

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fapt divers,
iaht,
incendiu,
Marea Britanie
/actualitate/iaht-de-12-milioane-de-lire-distrus-de-un-incendiu-in-timp-ce-proprietarul-lua-cina-8265146
8265146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.