I-au prins la timp

Postat la 02 octombrie 2010 19 afişări

Serviciile secrete occidentale sustin ca ar fi dejucat recent un plan, pregatit in Pakistan, privind comiterea de atentate teroriste contra Marii Britanii, a Frantei si a Germaniei.

Surse ale serviciilor secrete au precizat ca era vorba de "cel mai serios plan de atacuri majore planificate de Al-Qaeda in ultimii ani", pus la punct de liderii retelei teroriste refugiati in regiunile tribale din Pakistan. Operatiunea era in stadiu avansat, dar nu iminent, iar atacurile simultane urma sa fie savarsite la Londra si in mari orase din Franta si Germania.

Potrivit surselor citate, atacurile erau programate dupa modelul celor din Bombay, din noiembrie 2008, cand un comando de islamisti au atacat simultan mai multe obiective in capitala economica a Indiei, facand 163 de victime.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
terorism,
Al-Qaida,
atentate,
Occident,
Pakistan
/actualitate/i-au-prins-la-timp-7439454
7439454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.