Hugo Chavez s-a săturat de capitalism. Venezuela îşi mută toate rezervele de bani şi de aur din Elveţia şi Marea Britanie

Postat la 18 august 2011 8 afişări

La două zile de la întoarcerea de la o nouă rundă de şedinţe de chemoterapie din Cuba, preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez ar fi cerut relocarea miliardelor de dolari şi sutelor de tone de aur.

Conform publicaţiei The Wall Street Journal, Venezuela îşi va muta lichidităţile în valoare de 6,3 miliarde de dolari, depuse la băncile din Elveţia şi Marea Britanie, în bănci din Rusia, China şi Brazilia. De asemenea, Venezuela plănuieşte să mute cele 211 tone de aur din băncile externe în Banca Centrală Venezueleană, unde guvernul ţine deja 154 de tone de auro.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hugo-chavez-s-a-saturat-de-capitalism-venezuela-isi-muta-toate-rezervele-de-bani-si-de-aur-din-elvetia-si-marea-britanie-8630612
8630612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.