Hugo Chavez, grav bolnav: Din adapostul meu, duc lupta pentru viata

Postat la 18 iulie 2011 17 afişări

Presedintele venezuelan, Hugo Chavez, a declarat ca de acum duce "batalia pentru viata", duminica, la o zi de la sosirea sa in Cuba pentru chimioterapie, dupa ce a fost operat de cancer in urma cu o luna.

"Din adapostul meu, duc lupta pentru viata", a afirmat Hugo Chavez pe contul sau de Twitter. Presedintele venezuelan s-a felicitat, de altfel, pentru "reusita inaugurarii, duminica, a jocurilor Alba (Bloc de stanga latino-american)". Aceste jocuri au fost inaugurate pe stadionul venezuelan Lara in prezenta a 2.000 de atleti din 23 de tari care vor concura in cadrul a 32 de discipline sportive. "Iar acum (...) Sa facem loc fotbalului! Haide Vinotinto! Sa fie glorioasa si inspirata! Vom invinge!", a declarat Hugo Chavez intr-un alt mesaj. El a facut aluzie la echipa de fotbal a Venezuelei, care s-a intalnit duminica seara cu Chile in sferturile de finala ale Copa America.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hugo-chavez-grav-bolnav-din-adapostul-meu-duc-lupta-pentru-viata-8504084
8504084
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.