Hugh Jackman va renunţa la rolul Wolverine după cel de-al treilea film din celebra franciză omonimă

Autor: Departamentul Life Postat la 09 mai 2015 125 afişări

Hugh Jackman, celebru pentru interpretarea personajului Wolverine din universul benzilor desenate Marvel în franciza "X-Men" şi în spin-off-urile inspirate din aceasta, a confirmat că va juca pentru ultima dată acest rol în filmul "Wolverine 3", care va avea premiera în anul 2017.

Hugh Jackman a confirmat că ultima sa apariţie în franciza "Wolverine" va fi în 2017. Anunţul a fost făcut de celebrul actor în talk-show-ul american "Dr. Oz", joi. Actorul a mai oferit indicii în legătură cu ultima sa apariţie în această franciză în martie, postând pe platforma Instagram o fotografie cu mesajul "Wolverine. Pentru ultima dată", informează contactmusic.com.

"Acesta (cel de-al treilea film, n.r.) va fi ultimul. Am simţit că era momentul potrivit pentru a face acest lucru. Şi, să fim sinceri, 17 ani. N-am crezut nici într-un milion de ani că va dura, aşa că le sunt recunoscător fanilor pentru oportunitatea de a juca", a spus Jackman în talk-show-ul american.

Jackman a interpretat rolul Wolverine timp de 17 ani şi a apărut în şapte filme, inclusiv în toate peliculele seriei "X-Men". El va avea o apariţie şi în viitorul film "X-Men", "X-Men: Apocalypse", care va fi lansat pe 16 mai 2016.

Jackman a jucat şi în două spin-off-uri inspirate din franciza "X-Men": "X-Men de la Origini: Wolverine/ X-Men Origins: Wolverine" şi "Wolverine/ The Wolverine".

Anunţul făcut de actorul australian vine după ce, recent, a dezvăluit într-un interviu că a suportat, în ultimele 18 luni, patru operaţii de extirpare a unor cancere de piele şi că va fi nevoit de acum înainte să meargă la controale medicale la fiecare trei luni, pentru tot restul vieţii sale.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/ Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine".

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HUGH JACKMAN,
WOLVERINE,
/actualitate/hugh-jackman-va-renunta-la-rolul-wolverine-dupa-cel-de-al-treilea-film-din-celebra-franciza-omonima-14235022
14235022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.