Hotel de prezentare

Postat la 27 mai 2018 43 afişări

Dacă nu ajunge clientul la showroom, atunci să ducem showroomul la el, par să fi gândit o serie de branduri, iar pentru a pune în practică această idee au recurs la investiţii în industria ospitalităţii, scrie Washington Post.

Hotel de prezentare

Producătorul american de obiecte sanitare şi alte articole pentru baie şi bucătărie Kohler şi-a transformat, de exemplu, fostul cămin pentru muncitori din Kohler, Wisconsin, într-un complex de cinci stele, American Club, unde oaspeţii pot vedea cum arată şi utiliza produsele firmei mai bine decât la un magazin obişnuit.

La rândul său, producătorul de ceasuri, biciclete şi genţi Shinola îşi construieşte un hotel la Detroit, iar producătorul şi retailerul de mobilier West Elm şi-a creat o divizie hotelieră în toată regula, având deja câteva hoteluri inaugurate la activ şi gândite ca platformă de prezentare a creaţiilor realizate de designerii şi artiştii locali care îşi vând produsele prin intermediul său.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
prezentare,
producator,
american,
produse,
showroom

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.