Hosni Mubarak ar putea fi condamnat la moarte prin spanzurare

Postat la 15 aprilie 2011 18 afişări

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, arestat in cadrul unei anchete privind reprimarea violenta a manifestatiilor, ar putea fi condamnat la o pedeapsa maxima cu spanzurarea, in cazul in care va fi gasit vinovat, a anuntat, vineri, presa oficiala.

Mubarak si cei doi fii ai sai, Gamal si Alaa, au fost plasati, miercuri, in detentie pentru 15 zile, in cadrul unei anchete judiciare privind reprimarea violenta a miscarii de protest din ianuarie si februarie, in care au fost ucise 800 de persoane, potrivit unor surse oficiale. Miscarea s-a incheiat cu indepartarea regimului de la putere.

Cotidianul guvernamental Al-Ahram l-a citat, vineri, pe presedintele Curtii de Apel din Cairo, Zakaria Shalah afirmand ca Mubarak ar putea fi executat, in cazul in care este gasit vinovat ca a provocat moartea manifestantilor in mod premeditat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hosni Mubarak,
condamnat,
moarte
/actualitate/hosni-mubarak-ar-putea-fi-condamnat-la-moarte-prin-spanzurare-8160683
8160683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.