Hollywood-ul, zguduit de un nou scandal. Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din lume, care tocmai a câştigat un Glob de Aur, în mijlocul unor acuzaţii

Postat la 10 ianuarie 2018 916 afişări

Actorul american James Franco, premiat cu un Glob de Aur, duminică, este acuzat de abuzuri sexuale de o colegă actriţă, informează International Business Times.

Hollywood-ul, zguduit de un nou scandal. Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din lume, care tocmai a câştigat un Glob de Aur, în mijlocul unor acuzaţii

James Franco a fost unul dintre actorii şi cineaştii care, la gala Globurilor de Aur 2018, ce a avut loc duminică, la Los Angeles, şi-au arătat susţinerea pentru campania Time's Up, o iniţiativă lansată de aproximativ 300 de vedete de la Hollywood în sprijinul victimelor abuzurilor sexuale la locul de muncă.

Dacă majoritatea actriţelor au optat să poarte ţinute negre în semn de protest faţă de hărţuirea sexuală de la Hollywood, bărbaţii, printre care şi James Franco, au putut purta insigne cu textul "Time's Up" ("S-a sfârşit").

Actriţa Violet Paley a scris pe platforma online Twitter, chiar în timpul ceremoniei de duminică, despre faptul că Franco a încercat să o violeze. Paley nu a fost însă singura care a apelat la reţelele de socializare pentru a face comentarii despre comportamentul sexual nepotrivit al lui James Franco.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.