Hobitul a ajuns în avion - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 02 noiembrie 2012 51 afişări

Hobiţi, vrăjitori, spiriduşi, orci se înghesuie în avionul companiei de zbor din Noua Zeelandă într-un filmuleţ care promovează siguranţa în avion. Adaptarea a fost inspirată de filmul „Hobitul: o călătorie neaşteptată”, primul din seria unei trilogii ale autorului Tolkien, cunoscut pentru „Stăpânul Inelelor” .

În filmuleţ, lecţiile obişnuite de siguranţă dintr-un avion sunt prezentate de personajele din film, iar alături de ele pot fi văzuţi chiar şi nepoţii autorului R.R. Tolkkien, Mike şi Royd: "S-au descurcat de minune în surprinderea esenţei filmului "Hobitul" şi consider un privilegiu participarea la realizearea lui" a declarat Royd Tolkien care apare în secvenţele din avion alături de actorii din film, dar şi de regizorul Peter Jackson, potrivit ediţiei online a Daily Mail. Compania aeriana din Noua Zeelanda spera sa-i deprinda astfel pe pasageri cu instrucţiunile de siguranţă din timpul zborului.

"Bine aţi venit la bordul Cursei "Pământului de mijloc". Înainte de a începe călătoria noastră aş vrea să vă împărtăşesc o "poveste a siguranţei" - este mesajul cu care începe filmuleţul inedit de prezentare a instrucţionilor de siguranţă din timpul zborului. Apoi, facem cunoştinţă cu o prinţesă elfă stewardesă, cu strănepotul scritorului J.R.R. Tolkien care îşi pune civilizat bagajul sub scaunul din faţă, cu Golum - în secvenţa evacuării pe uşile de urgenţă, cu Gandalf, copilot şi cu regizorul Peter Jackson devenit de data aceasta "stăpânul inelului".

Filmul "Hobbitul: O Călătorie Neaşteptată", primul din trilogia "The Hobbit", ecranizare a romanului omonim de J.R.R. Tolkien, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 14 decembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hobit,
avion,
„Stăpânul Inelelor”
/actualitate/hobitul-a-ajuns-in-avion-galerie-foto-10272973
10272973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.