HMD a lansat noile telefoane Nokia în România. Când vor fi disponibile şi la ce preţ - VIDEO

Autor: Florin Casota Postat la 07 iunie 2017 1532 afişări

Compania HMD, cea care deţine licenţa Nokia, a prezentat primele telefoane Nokia în februarie la Mobile World Congress de la Barcelona, iar astăzi le lansează oficial şi în România.

Prima gamă de telefoane prezentate conţine modelele Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, dar şi celebrul Nokia 3310, reinventat. 

Nokia 6 este vârful de gamă al companiei şi are un ecran IPS LCS full HD (1920x1080, 16:9) de 5,5 inch, un procesor Snapdragon 430, procesor grafic Adreno 505 şi un amplificator audio inteligent, cu difuzoare duale. Nokia 6 este disponibil de la finalul lunii iunie la preţul de 1119 lei. Cmaera frontală este de 8MP, iar cea din spate de 16MP.

Nokia 5 va fi comercializat la preţul de 949 lei, iar Nokia 3 la 699 RON.

Toate telefoanele rulează sistemul Android pur, fără ca producătorul să facă modificări asupra interfeţei sau aplicaţiilor.

Operatorii de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Telekom, plus RCS&RDS, prin distribuitorul indirect al World Comm Trading vor comercializa produsele. De asemenea, telefoanele se vor găsi la retailerii consacraţi.

"Nu ne-am propus o ţintă de vânzări pentru aceste telefoane, vrem să creştem organic de la an la an şi să devenim un jucător în top 3 pe Android în următorii 3-4 ani", au declarat reprezentanţii HMD. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.