Harta unora dintre cele mai frumoase locuri de cazare din România

Autor: Cristina Roşca Postat la 14 iunie 2022 198 afişări

Harta unora dintre cele mai frumoase locuri de cazare din România

Pe harta turismului autohton au apărut, cu precădere în ultimii 4-5 ani, câteva sute de spaţii de cazare noi, creionate după modelul din Occident sau, dacă nu, măcar la standardele celor de acolo.

Astfel, o serie de pensiuni, chalet-uri, hoteluri butic sau cabane sunt acum deschise în toată ţara şi oferă iubitorilor de călătorii şi pasionaţilor de aventuri o alternativă la hotelurile clasice, cu zeci ori sute de camere. Pentru că a le aduna pe toate acestea e o misiune aproape imposibilă, ne-am mulţumit să conturăm harta unora dintre cele mai frumoase dintre ele. Am selectat 100 de locuri de cazare împrăştiate prin toată ţara, din Delta Dunării în inima Transilvaniei şi din Oltenia în Maramureş, acolo unde se agaţă harta în cui.

Acesta nu este un top şi nici nu este o listă exhaustivă, aşa că sperăm că veţi împărtăşi cu noi alte sugestii pe care să le punem pe o hartă viitoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
harta,
cazare,
locuri,
romania,
refuz,
model

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.