HARLEM SHAKE - noul GANGNAM STYLE al internetului (VIDEO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 19 februarie 2013 44 afişări

Harlem Shake, cel mai nou videoclip devenit viral pe platforma YouTube, ar putea depăşi popularitatea Gangnam Style, melodia vizualizată pe internet de peste un miliard de ori în doar câteva luni, au declarat, marţi, la Londra, oficialii companiei.

Harlem Shake s-a răspândit în peste 40.000 de variante până în prezent - pe baza căutărilor după titlu -, iar videoclipurile totalizează 175 de milioane de vizualizări, în nici zece zile de la apariţia videoclipului original.

"Gangnam Style este de mult timp de ordinul trecutului", a declarat Patrick Walker, senior director în cadrul YouTube/Google pentru Europa şi Africa. Datele companiei arată că cel mai vizionat videoclip din istoria YouTube, Gangnam Style, a devenit şi cel mai descărcat produs de pe platforma iTunes, menţionând că viralizarea poate genera prin popularizare succesul financiar al produselor oferite iniţial gratuit.

HARLEM SHAKE - VARIANTA ORIGINALĂ - VIDEO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HARLEM SHAKE,
GANGNAM STYLE,
internet
/actualitate/harlem-shake-noul-gangnam-style-al-internetului-video-10574107
10574107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.