Happy Tour Group a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 60 milioane de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 02 iunie 2014 113 afişări

Happy Tour Group a înregistrat la finalul anului trecut o cifră de afaceri de 60 milioane de euro venituri realizate exclusiv din turism.

Happy Tour Group a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 60 milioane de euro

În 2013, creşterile cele mai importante au fost realizate pe segmentul de leisure, în medie 12%.  Au fost introduse destinaţii noi, foarte apreciate de publicul român. Printre acestea amintim Madeira, Bodrum si Chania, din insula Creta. De asemenea, am înregistrat o creştere de 8% pe segmentul de city break. Cele mai populare astfel de pachete au fost către destinaţii precum Praga, Paris, Bracelona, Londra sau Madrid.

”Din ce în ce mai mulţi români aleg să călătorească vara pe destinaţiile operate cu charter. Anul trecut am avut 14 chartere către Grecia, Turcia, Spania şi Cipru. Pentru 2014, păstrăm actualele destinaţii, noutăţile fiind reprezentate de diversificarea ofertelor charter pentru Bodrum şi Chania (Creta), introduse anul trecut”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour Group.

De asemenea, vânzările biletelor de avion au înregistrat o creştere în 2013 comparativ cu anul precedent, trend aşteptat să se menţină şi în 2014. Biletele de avion pentru cursele externe au reprezentat 85% din vânzările totale de bilete de avion. Acelaşi procent este valabil pentru clasele de călătorie, respectiv 85% clasa economic şi 15% business class şi first class. ”Analizând scopul călătoriilor pentru anul 2013, avem un raport de 45% -55% pentru vacanţe versus vânzările pentru clienţii corporate. ”, spune Javier Garcia del Valle. ”De asemenea, vânzările de bilete low cost au crescut cu aproximativ 10% în 2013 ca volum, comparativ cu 2012. Cele mai căutate destinaţii au fost Barcelona, Milano şi Roma”, adaugă Javier Garcia del Valle.

Happy Tour Group este cel mai mare grup de turism din România, compus din agenţia de turism Happy Tour, portalul de rezervări online Paravion, agenţia Travel House şi turoperatorul Prestige Tours. La nivel naţional sunt 90 de agenţii afiliate Happy Tour. În prezent, Happy Tour Group are aproximativ 150 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/happy-tour-group-a-inregistrat-in-2013-o-cifra-de-afaceri-de-60-milioane-de-euro-12678366
12678366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.