Halep le-a luat minţile tuturor la ultima apariţie. Nadal şi Ţiriac au rămas muţi când au văzut-o

Postat la 05 mai 2018 954 afişări

Simona Halep va debuta luni la Madrid, în faţa Ekaterinei Makarova, dar până atunci şi-a făcut timp pentru petrecerea premergătoare competiţiei sponsorizate de Ion Ţiriac. Liderul mondial a participat alături de întreaga sa echipă la dineu, iar mai apoi a postat pe instagram câteva imagini de la eveniment.

Halep le-a luat minţile tuturor la ultima apariţie. Nadal şi Ţiriac au rămas muţi când au văzut-o

"Nu cred că sunt principala favorită. Bineînţeles că am şansele mele pentru că sunt numarul 1 în lume, dar niciodată nu mă gândesc că sunt favorita unui turneu. O să intru pe teren şi o să dau tot ce am mai bun.

Am mai fost în postura de a-mi apăra titlul şi anul trecut şi nu simt nicio presiune, n-am nicio aşteptare. Sunt gata de start şi vom vedea ce se va întâmpla", a spus Halep în cadrul unei conferinţe de presă.

Simona Halep poate deveni prima jucătoare care se impune de trei ori la competiţia patronată de Ion Ţiriac. Serena Williams (2012, 2013) şi Petra Kvitova (2011, 2015) au câştigat şi ele de două ori trofeul. "Am câştigat de două ori aici, e foarte special. Sunt mulţi fani români care vin să mă susţină şi mă simt ca acasă. Este un turneu special pentru mine", a mai spus Simona.

VEZI AICI IMAGINILE

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.