Halep, la un meci de PRIMUL LOC mondial. La ce oră se joacă partida care o poate duce pe Simona pe locul 1 în lume

Postat la 11 iulie 2017 132 afişări

Meciul Simona Halep - Johanna Konta, care o poate duce pe Simona pe primul loc în lume, va începe în jurul orei 18:30, după ce meciul dintre francezul Adrian Mannarino şi sârbul Novak Djokovic nu s-a putut disputa luni, din cauza întunericului, iar organizatorii au fost nevoiţi să îl reprogrameze pentru marţi, în startul zilei, potrivit Mediafax.

Halep, la un meci de PRIMUL LOC mondial. La ce oră se joacă partida care o poate duce pe Simona pe locul 1 în lume

Organizatorii turneului de la Wimbledon au dat publicităţii programul meciurilor din sferturile de finală ale tabloului feminin, iar Simona Halep şi Johanna Konta vor intra în scenă în a treia partidă a zilei, după cea dintre Venus Williams (SUA, favorită 10) şi Jelena Ostapenko (Letonia, favorită 13).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.