Guvernul vrea sa taie gratuitatile pentru veterani si alocatiile celor cu handicap

Postat la 13 octombrie 2010 25 afişări

Guvernul intentioneaza sa elimine scutirea de la plata abonamentului telefonic si radio-tv pentru veteranii de razboi, precum si dreptul la gratuitate pe transportul in comun si CFR pentru persoanele persecutate politic si sa taie indemnizatiile persoanelor cu handicap, inlocuindu-le cu sume fixe.

Noile reduceri de cheltuieli ar urma sa fie aplicate de la 1 ianuarie 2011, impreuna cu diminuarea indemnizatiilor acordate celor care ingrijesc persoane cu handicap, fostilor detinuti politici, pensionarilor membri ai uniunilor de creatie si revolutionarilor.

In acelasi timp, Casa Nationala de Pensii nu va acorda nici anul viitor bilete de odihna si nici ajutoare la iesirea la pensie sau la trecerea in rezerva a cadrelor militare, conform unui document aflat in stadiu de varianta de lucru si citat de Jurnalul National.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
masuri,
taiere,
facilitati,
handicapati,
veterani
/actualitate/guvernul-vrea-sa-taie-gratuitatile-pentru-veterani-si-alocatiile-celor-cu-handicap-7472663
7472663
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.